dimecres, de setembre 27, 2006

Per què? : ¿Por qué?

El primer bloc de la llibreria laie va aparèixer a l’abril de 2005. Ens va semblar una manera fàcil i ràpida d’oferir informació de les activitats de la llibreria. Enllaçàvem l’entrada corresponent del bloc des de la pàgina principal del web de la llibreria, perquè els visitants que hi estiguessin interessats poguessin obtenir les dades per participar-hi.

Amb la reforma del web de laie i la introducció d’una secció d’activitats, el motiu inicial per crear el bloc de la llibreria va desaparèixer i, per tant, va deixar de funcionar al febrer de 2006.

Aquest estiu, des de laie CCCB, hem pensat que el bloc ens ofereix la possibilitat de donar un tipus d’informació específica que altres mitjans no permeten difondre amb la mateixa facilitat. Procurem escriure entrades breus sobre temes com els canvis que hem dut a terme recentment, llibres i revistes que ens criden l’atenció, els descomptes especials, objectes com les titelles de dit, les activitats del CCCB o d’altres llibreries laie, etc. La intenció és publicar tres o més cops per setmana, encara que de moment no és així.

A poc a poc, els companys de les altres llibreries laie s’han interessat en la creació de blocs. A laie CosmoCaixa, per exemple, ja han començat a publicar en fase de proves. Potser tindrem aviat una petita xarxa de blocs de laie. En qualsevol cas, el nostre bloc és molt recent i encara és aviat per parlar determinar què ens aporta o què ens pot aportar.


El primer blog
de la librería laie apareció en abril de 2005. Nos pareció una manera fácil y rápida de ofrecer información de las actividades de la librería. Enlazábamos la entrada correspondiente del blog desde la página principal del web de la librería, para que los visitantes que estuvieran interesados pudieran obtener los datos para participar en ellas.

Con la reforma del web de laie y la introducción de una
sección de activades, el motivo inicial para crear el blog de la librería desapareció y, por tanto, dejó de funcionar en febrero de 2006.

Este verano, desde
laie CCCB, hemos pensado que el blog nos ofrece la posibilidad de dar un tipo de información específica que otros medios no permiten difundir con la misma facilidad. Procuramos escribir entradas breves sobre temas como el proceso de cambios que hemos realizado recientemente, libros y revistas que nos llaman la atención, los descuentos especiales, objetos como las marionetas de dedo, las actividades del CCCB o de otras librerías laie, etc... La intención es publicar tres o más veces por semana, aunque de momento no es así.

Poco a poco los compañeros de las otras librerías
laie se han interesado en la creación de blogs. En laie CosmoCaixa, por ejemplo, ya han comenzado a publicar en fase de pruebas. Tal vez tendremos pronto una pequeña red de blogs de laie. En cualquier caso, nuestro blog es muy reciente y todavía es pronto para determinar exactamente qué nos aporta o nos puede aportar.

1 comentari:

Trendy jewelry ha dit...

Good page!
Welcome to visit my blog too!