dimecres, d’octubre 04, 2006

Bamako '05, Docúpolis, Kosmopolis 2006, Trobada de blocs i llibres...
Setmana especialment intensa. D’una banda, les activitats del CCCB amb la inauguració de dos esdeveniments molt importants (docúpolis i Bamako ‘05) i altres activitats paral·leles, com la taula rodona Traduir el món a partir d’Àfrica (document en pdf). D’altra banda, l’arribada de les darreres comandes de llibres per a Bamako ’05 i les primeres importants de Kosmopolis 2006. Si això afegim l’increment del nombre de lectors que ens visita després de la inauguració de les noves facultats de la UB o la implantació d’una nova versió del programa de gestió de la llibreria, el resultat és una bona dosi de feina.

Això no impedeix la lectura de les diferents anàlisis que s’han anat publicant a la blogosfera sobre la Trobada de blocs i llibres. Al wiki trobareu l’índex de temes que s’hi van tractar, elaborat per Txetxu Barandiaran des de Con Valor. El mateix Txetxu ha anat actualitzant el llistat de referències que s’han fet de la trobada i Pablo Odell ens n'ofereix un vídeo des de Tökland. Bona lectura!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

holah, me llamo marisa y llevo un seatibisa, pues vivo en la calle ganducher y me corto el pelo en la peruqueria cebado de borisfontestà; te acuerdas? una vez fui a vuestra tienda super! me gusta mucho los libros y esos temas, y las cositas que teneis pero los museos menos porque la verdad me parece una tomadura de pelo lo de que por haber hecho una pelicula te pongan en el cccb como un cuadro y que encima te cuelen bamako como si tuviera algo que ver con una expo en barcelona y qué quiere decir todo esto? oh la la! que complicado

Anònim ha dit...

hola chicas!
como van mis libros? habeis vendido alguno?
juanjo

ps: no olvideis de invitarme a vuestras cosas, eh?