dilluns, de juliol 31, 2006

Ofertes especialsAconseguir prestatgeries per a les noves seccions d’història, narrativa i poesia de laie CCCB vol dir, malauradament, que hem de prescindir de molts llibres de fons d’altres seccions. Cal prendre moltes decisions, com triar el llibres que oferirem a un preu especial, sobretot llibres en anglès. Des de divendres que els hem posat a la venda. Si cliqueu la fotografia podreu veure millor alguns dels títols que tenim entre 2 i 15 €.

dijous, de juliol 27, 2006

Prestatgeries buidesCal fer lloc a la nova secció d’història, que estarà preparada a començaments de setembre. Per això cal buidar algunes prestatgeries, recol·locar seccions i tot de coses que donaran un cert aire de provisionalitat a la llibreria durant aquest mes d’agost.

dimarts, de juliol 25, 2006

dilluns, de juliol 24, 2006

La fronteraDues noves seccions a laie CCCB: poesia i narrativa contemporànies. A la fotografia, la taula de novetats, amb la frontera entre una i altra secció. Però aquí la frontera no vol dir separació sinó trànsit d’un lloc a l’altre; hibridació i aventura.

divendres, de juliol 21, 2006

Shakespeare en acció

Una de les coses que millor pot desenvolupar el creixement dels nens (i dels joves i dels adults també) és fomentar l’emulació de les grans figures de les lletres com a estímul per augmentar l’ambició intel·lectual. La Shakespeare Action Figure permet aprendre les primeres nocions de teatre isabelí amb una gran facilitat. De la mateixa manera, altres Action Figures, com Albert Einstein, o Edgar Allan Poe poden obrir noves perspectives en els inabastables territoris del coneixement.