dilluns, de gener 08, 2007

Hammershoi i Dreyer

Després de la feinada de Nadal, ara toca preparar les properes cites al CCCB. A partir del 25 de gener i fins a l’1 de maig es podrà visitar una exposició molt singular, ja que compara les obres del pintor Vilhelm Hammershoi amb les del cineasta Carl Th. Dreyer. Com s'afirma a la presentació:

Com apuntà Poul Vad, un dels iniciadors d’aquest projecte, Dreyer fou segurament “el millor i potser l’únic veritable hereu de Hammershoi”. Seguint les seves tesis, l’exposició pretén mostrar les fortes relacions visuals i creatives entre ambdós artistes, així com en els seus mètodes, la seva comprensió íntima de l’art i les seves similituds estètiques.

1 comentari:

Jagueva ha dit...

Molt interessant, sobretot per reveure a Dreyer. A tall anecdòtic, si teniu la oportunitat de veure "La Pasion de Juana de Arco" o "Dies Irae" fixeu-vos en què a les seves pel·lis sempre hi ha elements paranormals. Digueu-me si la iaia que cremen a la foguera per bruixa no ho és de veritat!!

Acollonant.

La expo serà una merdeta, jo la orientaria cap a Dreyer i el fantàstic, ja que penso que és més rellevant que la seva fotografia. Ara bé, ells són els "experts".

PS: A LAIE PARK GÜELL (també existim) volem un Blog per posar notícies i patis varis.

Una abraçada