dimecres, de febrer 28, 2007

Investigacions objectualsEl nostre Departament d’Investigacions Objectuals ha tornat de visitar les primeres fires europees de la temporada (París, Frankfurt, Milà...). Ja comencen a arribar els primers descobriments, que renovaran a poc a poc l’oferta de la llibreria.

divendres, de febrer 16, 2007

laie a Arco 07


Així ha quedat la llibreria de laie a Arco 07. Les primeres notícies confirmen que la resposta del públic professional ha estat molt bona. L'enhorabona, doncs, a les companyes i companys de laie CaixaForum que l'han organitzat. Ha sigut un plaer col·laborar-hi.

dimecres, de febrer 14, 2007

Arco 07

De nou, laie serà l’única llibreria present a la Fira Internacional d’Art Contemporani Arco 07. Un repte molt engrescador que ens permetrà estar al dia dels artistes i tendències més interessants de l’actualitat. Per als que no hem pogut anar-hi, ens queda l’opció de fullejar el catàleg de l’edició d’enguany, que ens ha arribat just avui.

divendres, de febrer 09, 2007

Indispensable!


Alexandra Serrat signa al suplement Sortim del diari Avui un reportatge sobre les llibreries d'art i disseny del Raval. Després de llegir l'espai que ens dedica, li agraïm molt i molt les seves paraules.

dimecres, de febrer 07, 2007

Exposicions CCCB 1994 - 2006


Amb els pròlegs que Josep Ramoneda havia escrit als catàlegs com a fil conductor, Exposicions CCCB 1994-2006 recull totes les exposicions realitzades al CCCB durant aquest període de temps. La gran quantitat i qualitat de les fotografies són, també, una bona manera de recordar-les o de lamentar les ens vam perdre. Hem destacat a la llibreria algunes publicacions del CCCB per celebrar l’aparició d’aquest catàleg de catàlegs.