divendres, de març 30, 2007

El fulletó de recomanats


Com cada any, preparem Sant Jordi des de molt abans de la diada. Una de les coses que enllestim aquests dies és el fulletó amb els llibres que recomanem. Una selecció elaborada pels llibreters de laie i que no és gens fàcil de fer: enguany ha resultat molt difícil triar entre les novetats que ens ha arribat o que sortiran al llarg dels propers dies.

dimecres, de març 28, 2007

Cornelius Castoriadis al CCCB

Dijous 29 de març es presenta al CCCB el llibre Democracia y relativismo: Debate con el MAUSS, de Cornelius Castoriadis. Malauradament no podrem comptar amb la presència de l’autor, però sí amb Jordi Torrent Bestit, Jean Louis Prat, Joan Martínez Alier i Rafael Miranda. A les 7 de la tarda a l’Aula 3.

divendres, de març 23, 2007

Sant Jordi i Món llibre

A més a més de les activitats del CCCB, a l'abril hi ha dos grans esdeveniments: la celebració de Món llibre (la festa del llibre per a infants) els dies 21 i 22 i la celebració de la Diada de Sant Jordi, el dilluns 23 d’abril. Tres dies que exigeixen un gran esforç de planificació per tal d’oferir el millor servei possible.

dimecres, de març 21, 2007

Tasses i bosses Penguin

Ens acaben d’arribar els nous models de tasses, bosses i llapis de l’editorial Penguin. Una bona oportunitat per a deixar-se arrossegar pel fetitxisme literari gràcies a aquesta llegendària editorial. I de pas, per a animar les nostres editorials a investigar aquesta línia d'oci.

dimarts, de març 20, 2007

Homenatge a Anna Politkòvskaia al CCCB
Avui a les 19:00 se celebra al CCCB un homenatge a la periodista Anna Politkovskaia, assassinada recentment. Un compromís per fer que la seva veu no s’oblidi i que també es farà a altres ciutats de tot el món. Més informació a Els dies i les dones.

dilluns, de març 19, 2007

Llibre de butxaca


Darrerament hem reforçat la presència del llibre de butxaca a la llibreria. Malgrat que no li dediquem un espai específic (perquè considerem que el contingut és més important que la mida), el trobem disseminat per totes les seccions. Per exemple, ara mateix ocupa la meitat de la taula de novetats de narrativa:

divendres, de març 16, 2007

Hammershoi i Dreyer al ciberespai

Fotografia via imagina-cion


L’exposició de Hammershoi i Dreyer, que podem veure fins a l'1 de maig, està obtenint un gran èxit de públic. El catàleg es va exhaurir una setmana després de la inauguració i sort que el CCCB va reaccionar a temps per tal que la reimpressió estigués a punt en pocs dies. Hem fet un tomb pel ciberespai i ens hem trobat la visió particular d’alguns visitants de l’exposició. A Technorati i el cercador de blocs de Google podeu trobar més informació, però hem volgut recollir algunes opinions:

Hem tret la foto d'imagina-cion, on trobem una sorprenent relació Hammershoi-Woody Allen


A l’agost de 2006, Art Neutre ja l’anunciava


El comentari de L’Herald de l’Eixample


Sessió Contínua


Isabel Núñez: Crucigrama.

dimecres, de març 14, 2007

Michel Maffesoli a la Universitat Ramon Llull

Michel Maffesoli visitarà avui a la tarda la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, a carrer de Valldonzella número 23. Abans de la conferència, que pronunciarà a les 18:00, signarà llibres durant mitja hora. Lògicament, muntarem la paradeta per atendre qui vulgui venir.

dilluns, de març 12, 2007

Gianni Vattimo al CCCBAvui dilluns, a les 19:30, Gianni Vattimo participarà amb la conferència «El futur de la religió» al cicle Sentit. Interrogacions sobre l'existència en temps d'hiperconsum, al CCCB.

dijous, de març 08, 2007

dimarts, de març 06, 2007

dilluns, de març 05, 2007

LP'07-festival de dansa... o no

Clip del festival de dansa LP'07 organitzat per La Porta i que s'inaugura el proper divendres dia 9 març.

dijous, de març 01, 2007

La música i el Tercer Reich


El passat dia 27 de febrer es va inaugurar a La Pedrera l’exposició La música i el Tercer Reich. De Bayreuth a Terezin. Els companys de laie La Pedrera han realitzat una àmplia selecció bibliogràfica que els visitants poden aprofitar per ampliar-ne coneixements. La fotografia correspon a l’aparador que es pot veure aquests dies a laie Pau Claris a propòsit d’aquesta mateixa exposició.