divendres, de juny 29, 2007

Trobada internacional de plantillers a Barcelona

Acabem de muntar la paradeta al centre cívic Boca Nord, on tindran lloc bona part de les propostes més interessants de Difusor, International Stencil Meeting. Una paradeta amb una selecció de llibres que esperem que sorprenguin els visitants. A la llibreria, al CCCB, també hem parat taula i comptem amb la secció habitual d'art urbà.

dijous, de juny 21, 2007

Difusor: trobada internacional de stencil art

Una obra de l'artista barceloní Btoy


La propera setmana, del 29 de juny a l’1 de juliol, se celebrarà el primer festival Difusor de Barcelona, dedicat al stencil art. Prop d’un centenar d’artistes de tot el món participarà a les diferents activitats que es desplegaran per tota la ciutat. laie CCCB muntarà, a més a més de la taula que tindrem a la llibreria, una paradeta al Centre Cívic Boca Nord el divendres 29 i el dissabte 30 de juny amb una selecció de llibres sobre art urbà triada especialment per a l’ocasió.

dimecres, de juny 20, 2007

Laie a Art Basel 2007

Com a cada edició, laie ha visitat la fira internacional Art Basel (probablement la més important del món) que s’ha celebrat del 13 al 17 de juny de 2007. Una oportunitat excepcional per descobrir nous artistes i, sobretot, noves editorials que ens permetin millorar la nostra selecció bibliogràfica sobre art contemporani.

dijous, de juny 14, 2007

Llibres de butxaca


Aviat arribarà l’estiu i molta gent gaudirà de més temps lliure. És per això que hem ampliat l’espai dedicat al llibre de butxaca, perquè és un bon company de viatge: es transporta fàcilment i es pot llegir a qualsevol lloc, fins i tot al Sònar.

dimarts, de juny 12, 2007

Sonar 2007 al CCCB

El CCCB és un dels escenaris habituals del Festival internacional de música avançada i art multimèdia Sónar 2007. Us hi esperem els dies 14, 15 i 16 de juny.

dimarts, de juny 05, 2007

Arxipèlag d'excepcions

L'últim lliurament de la col·lecció Urbanitats que publica el CCCB recull les intervencions presentades al novembre de 2005 sobre els espais on regeixen formes de poder que neguen les formes de sobirania tradicional, dels guetos als camps de concentració. A Arxipèlag d'excepcions: Sobiranies de l'extraterritorialitat hi trobem les aportacions de Giorgio Agamben, Tariq Ali, Zygmunt Bauman, José Luis Pardo, Josep Ramoneda o Rafael Vilasanjuan entre d'altres.

divendres, de juny 01, 2007

MICEC'07

Ahir es va inaugurar la Mostra Internacional de Cinema Europeu Contemporani MICEC'07. Fins al 8 de juny tindrem l'oportunitat d'assistir a les projeccions de pel·lícules (al CCCB i al cinema Aribau Club) que sovint no arriben als canals comercials, a més a més de retre homenatge a cineastes com Jacques Rivette o R.W. Fassbinder. Com diu Domènec Font:
En un espacio central dentro del marco europeo como es Barcelona , convertida en plataforma de exhibición de algunas de las películas más radicales del cine contemporáneo y un foro de debate internacional sobre las dificultades y los desafios de su existencia. Un espacio de difusión y de reflexión critica, de intercambio de ideas y de mediación lúdica para viajar por esa geografía del espíritu que llamamos Europa.
En parlen envidiArte i Todo Cine.