dimarts, d’octubre 30, 2007

dimecres, d’octubre 24, 2007

Naomi Klein al CCCB
El proper divendres 26 d'octubre, l'autora de No Logo: El poder de las marcas, Naomi Klein, presentarà el seu darrer llibre al CCCB a partir de les 19:30 hores: La doctrina del Xoc / La doctrina del Shock.

Aquest esdeveniment és també important perquè el CCCB iniciarà amb de Naomi Klein l'emissió en directe de les conferències a través de la seva pàgina web.

dilluns, d’octubre 22, 2007

Fotografia al CCCB


Des del 16 d'octubre i fins a l'11 de novembre es pot veure al CCCB la selecció dels guanyadors del World Press Photo 07.
I del 21 al 28 d'octubre, Tràfic 07: Experiència fotogràfica, amb tot d'activitats al voltant de la fotografia: tallers, projeccions, debats...

dimarts, d’octubre 16, 2007

Laie a Frankfurt

Com cada any, dos llibreters de laie han anat a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt a descobrir llibres, editorials, objectes relacionats amb la lectura, l'art i la música i tot de troballes que aviat arribaran a les nostres taules i prestatges. Aquesta edició ha estat especialment interessant perquè hi havia la cultura catalana com a convidada d'honor, fet que ens ha permès saludar escriptors, editors, agents literaris i altres visitants que freqüenten les nostres llibreries.El CCCB ha muntat l'exposició central de l'esdeveniment: Cultura catalana singular i universal. A la foto del damunt, una imatge d'aquesta exposició presa durant presentació de l'edició alemanya de Les veus del Pamano, amb la presència de l'autor: Jaume Cabré. A la fotografia inferior, l'aparador que els companys de laie Pau Claris han muntat amb motiu de l'esdeveniment.