dissabte, de desembre 22, 2007

Setanta-cinc Naufraguitos
A laie CCCB també volem celebrar l'aparició d'El Naufraguito número 75: ¡Goza, tú que vences!, acompanyat d'El Mininaufraguito núm 69: El goce pagano.dijous, de desembre 20, 2007

divendres, de desembre 14, 2007

Drap-Art 2007


Des d'avui i fins al diumenge dia 16 de desembre se celebra el Drap Art 2007, Festival Internacional de Reciclatge Artístic. Les activitats se celebren al CCCB, a la Plaça Joan Coromines, el FAD i la Plaça dels Àngels. A la fotografia, el hall del CCCB, on trobareu el Mercat d'Art i Disseny.


dijous, de desembre 13, 2007

Estalvis de Nadal

La selecció d'objectes de regal que tenim enguany és tan diversa, i tot està tan bé de preu, que hem tingut la precaució d'aconseguir diferents models de guardiola, perquè la visita a laie CCCB surti ben rodona.

Perifèries urbanes

Avui i demà se celebra el cicle Perifèries urbanes al CCCB, un punt de trobada que es planteja de quina manera "el futur del centre de la ciutat es juga a la seva perifèria".

13 de desembre a les 19h
Teresa Caldeira,
James Holston,
Abdou Maliq Simone,
Moderador: Josep Ramoneda

14 de desembre a les 19h

dimecres, de desembre 12, 2007

Presentacions al CCCB

Avui dimecres a les 19:30 hores
Jorge Semprún presentarà el primer volum de


Relatos de Kolimá

de Varlam Shalámov

Demà dijous dia 13 a les 19:30 hores, es presenta


Nueva York, el deseo y la quimera

d'Alfonso Armada

Llibres recomanats de ciència


Els companys de laie CosmoCaixa

ja han triat els llibres de ciència

que recomanen per aquest nadal:
dilluns, de desembre 10, 2007

Bibliodyssey

La editorial Fuel, conocida por el cuidadoso diseño de todas sus publicaciones, acaba de publicar Bibliodyssey, libro inspirado en el weblog de PK. Partiendo de las colecciones que bibliotecas y otras instituciones han puesto online, dicho blog reúne toda una serie de ilustraciones a cual más curiosa: primeros tratados de botánica, atlas de países inventados, dibujos de anatomía, bestiarios…


Es una ventana abierta a un mundo singular, apto para bibliófilos, pero también para aquellos que buscan saciar su curiosidad… Te gustará si te gusta: The Cabinet of Curiosities, El Animalario del doctor Revillod o la obra de Jake and Dinos Chapman.

Más información:

Diari d'un llibre vell

Tecnología obsoleta