divendres, de gener 18, 2008

La condició humana


«La condició humana» és el títol del cicle de conferències que comença aquest dilluns al CCCB. Davant la rellevància i interès dels convidats, val la pena inscriure's abans no s'acabin les places, a les taquilles del CCCB o a través de telentrada.


21 de gener «La violència», amb Michela Marzano, investigadora del Centre national de la recherche scientifique i autora de La mort spectacle (Gallimard, 2007).

28 de gener «El sentit de l'espera», amb Enrique Vila-Matas, escriptor. La seva darrera obra és Exploradores del abismo (Anagrama, 2007).

4 de febrer «El sentit de la vida», amb Terry Eagleton, professor de Teoria Cultural a la Universitat de Manchester i autor de The Meaning of Life (Oxford University Press, 2007).

11 de febrer «La creació»amb Chantal Maillard, poetessa, guardonada amb el Premio Nacional de Poesía 2004 per l'obra Matar a Platón (Tusquets, 2004).

18 de febrer «La vulnerabilitat i la supervivència», amb Judith Butler, professora de Retòrica i Literatura Comparada a la Universitat de Califòrnia, Berkeley, i autora de Precarious Life (Verso, 2004).

25 de febrer «La bogeria i la raó», amb Remo Bodei, professor de Filosofia a la Universitat de Califòrnia, Los Angeles, i a la Universitat de Pisa, i autor de Las lógicas del delirio (Cátedra, 2002).

3 de març «L'amistat», amb Jordi Llovet, catedràtic de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada de la Universitat de Barcelona i director de l'Àrea de Literatura de l'Institut d'Humanitats de Barcelona.

10 de març «La paraula», amb Ivan Klíma, escriptor i autor de Amor y basura (Acantilado, 2007; versió catalana a Edicions 62, 2002).

3 comentaris:

Lucila ha dit...

Gràcies! ;)

De moment, la inauguració va ser tot un èxit!

algú de la laie ha dit...

Amb el canvi da dates, els llibres de Michela Marzano ens van arribar dimecres. Segur que va ser un èxit perquè s'han venut tots en dos dies.

És una pena que la traducció al castellà de The Meaning of Life de Terry Eagleton no surti fins a finals de febrer.

I aquest dilluns, Enrique Vila-Matas! La veritat és que el programa és de luxe.

Lucila ha dit...

Quina bona notícia que els llibres de la Marzano s'hagin venut tan bé!

Lo de El sentido de la vida l'Eagleton certament és una pena, però estic segura que igualment es vendrà molt i molt bé :)