divendres, d’abril 11, 2008

Més Món Llibre 2008

Aquest migdia s’ha presentat l’edició d’enguany de Món Llibre al Palau de la Virreina. L’escriptora Maite Carranza ha destacat que el l’objectiu és identificar la lectura amb l’aventura, amb activitats que serveixin perquè els nens i els joves triïn i remenin lliurament els llibres.

Manuel Borràs traslladarà l’experiència del programa Una mà de contes de TV3 al directe, amb contes narrats en moltes de les llengües parlades a la ciutat i dibuixats alhora.
Precisament, la diversitat lingüístics és un del temes principals d’aquest Món Llibre. Montserrat Torres, de l’ Associació Cultural Punt d’Intercanvi ha parlat de la necessitat que tothom pugui parlar tranquil·lament la seva llengua per sentir-se més segur a l’hora de parlar les llengües del país d’acollida.

Més a:

4 comentaris:

Biblioteques de l'Hospitalet ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sfer ha dit...

Tan "bookest" que aquest any, per coincidència de cap de setmana de feina + saló del còmic, m'hauré de perdre el Món Llibre.

Al final resultarà que això de la lectura és més un estrès que un plaer! (I això dels blocs també: és el tercer intent de deixar-vos aquest comentari!!)

Bona sort amb la invasió infantil! :-)

algú de la laie ha dit...

Moltes gràcies! I compte amb l'estrés!

que nosaltres, entre Món Llibre, Sant Jordi, l'exposició sobre l'agència Magnum que s'inaugura la propera setmana, el BAFF, les activitats del CCCB... tot plegat és un no parar mai.

sfer ha dit...

Mmmmm Baff... Acabo de comprar les primeres entrades per veure "My life as McDull" a l'Auditori (per cert: també m'ha costat un parell d'intents... potser m'hauré de plantejar això de les noves tecnologies!).

Parar? Qui vol parar? :-)