dimecres, de setembre 03, 2008

Concurs ballardià de vídeos enregistrats amb telèfon mòbil

Amb motiu de l’exposició “J.G Ballard. Autòpsia del nou mil·lenni”, el CCCB obre la convocatòria, del 23 de juliol al 2 de novembre de 2008, del concurs de films domèstics realitzats amb telèfon mòbil “Ballardian home movies”.

Els autors dels vídeos publicats al blog de Ballard del CCCB rebran 2 entrades a l’exposició J.G. Ballard. Autòpsia del nou mil·lenni i un llibre de Ballard editat i cedit per l’editorial Minotauro (Grupo Planeta).

Les condicions de publicació dels vídeos són:

  • Els vídeos han d’estar enregistrats amb el telèfon mòbil, no han de superar el minut de durada i han d’adequar-se a les temàtiques ballardianes. Si l’equip seleccionador considera que el vídeo no compleix aquests criteris, serà rebutjat.
  • Les imatges no poden suposar una difamació o calúmnia per a cap persona, empresa o associació.
  • No s’acceptaran vídeos fets amb clara intenció publicitària de cap marca, producte o associació.
  • Les imatges enviades no poden vulnerar la legislació vigent ni cap dret fonamental de les persones que hi participin, i , en concret, no s’acceptaran continguts que vulnerin el dret a la intimitat de les persones, que difamin o que tinguin una clara intenció manipuladora de la realitat.

Com a mostra, us oferim Vista 8, de Ben Slater, guanyador del First Ballardian Festival of Home Movies, convocat per ballardian.com:

Us recordem que podeu veure alguns d'aquests vídeos a l'exposició.