dimarts, d’agost 18, 2009

Passar-se al costat fosc de l'ombra

A l'estiu són més freqüents les reunions amb amics i familiars. El bon temps convida a passar més estones junts, però de vegades es produeixen situacions incòmodes, en què de sobte es fa el silenci i no se sap què dir.


Sort que amb Hand Shadows això deixarà de ser un problema. Ideal per entretenir i sorprendre amics i familars i triomfar en tota mena d'esdeveniments socials.

dilluns, d’agost 17, 2009

Let's Get Lost Revisited!


Entre la expo "El Segle del Jazz", la de "Quinquis de los 80" y la programación de "Les Gandules '09", este año en el CCCB estamos disfrutando de un verano muy musical y ecléctico. Y para no desentonar, he aquí la selección de DVDS hecha por Laie... Let's get lost!


"El Segle del Jazz"...
THE GREATEST JAZZ FILMS EVER
JAZZ VOICE: THE LADIES SING JAZZ
THE JAMES DEAN STORY con banda sonora de CHET "SWEET" BAKER.
GERRY MULLIGAN, ART PEPPER AND ART FARMER...
DIRECTIONS IN THE CHARLES LLOYD MOOD (Keith Jarret)


"Gandules"...
DVD CONTROL
DVD JOE STRUMMER: VIDA Y MUERTE DE UN CANTANTE
PACK JIM JARMUSH MYSTERY TRAIN/NIGHT ON EARTH/DEAD MAN
PACK WONG KAR WAI
PACK THE WORK OF DIRECTORS: SPIKE JONZE, CHRIS CUNNINGHAM & MICHEL GONDRY.
Etc, etc...

Y otras aventuras...
DVD HARD SELL AT THE HOLLYWOOD BOWL: DJ SHADOW
DVD MOOG. THE NAME THAT BROUGHT ELECTRONIC MUSIC TO THE MASSES
DVD GET TO KNOW YOUR DANCE MUSIC
DVD SONIC OUTLAWS
DVD ENCYCLOPEDIA ASTHMATICA: VIDEOS FROM ASTHMATIC KITTY RECORDS

dilluns, d’agost 10, 2009

Jazz de Matisse

Henri Matisse: Jazz, 620 €


Una de les joies de l’exposició és el llibre Jazz d’Henri Matisse, en l’edició original de 1947. A la llibreria disposem d’un exemplar de l’edició facsímil d’Éditions Anthèse, que va merèixer el premi al millor llibre d’art de 2006 per La nuit du livre.

Per mantenir la major fidelitat possible, aquest facsímil s’ha elaborat seguint la tècnica litogràfica de l’edició original. El tiratge és de només 1.300 exemplars i es presenta en plecs separats dins d’una capsa en tela.

Spécifications techniques

Papier : Velin Arches BFK Rives 250 g., 100 % chiffon, fabriqué à partir de fibres de coton.
La qualité exceptionnelle des papiers d'Arches assure la pérennité de l'oeuvre.

Impression : 156 pages imprimées en lithographie sur machine plate, Marinoni-Voirin, à Paris, dont 20 planches (soit 80 pages) en couleurs et 76 pages de textes.

Les planches ont un format ouvert de 60 x 39 cm.

Reliure : feuillets de quatre pages, dans un coffret en toile rembordée, qui permettra à cet ouvrage exceptionnel de se conserver à l’abri du temps.

Cette édition, tirée à 1 300 exemplaires.

dilluns, d’agost 03, 2009

Gandules 2009

Les gandules descansen...

Avui a les 20:00 comença Gandules'09: Playing cinema, amb una trobada entre Nicolas Klotz i Elisabeth Perceval, director i guionista respectivament de La veu humana, que ens parlaran dels seus projectes.

L'edició d'enguany estarà dedicada a la relació entre música i cinema, amb una atenció especial al jazz, amb motiu de l'exposició El segle del Jazz.

Playing Cinema va de la música al cinema: dels músics interpretant als cineastes tocant amb la càmera, filmant els intèrprets, jugant amb la música i el so, inventant ritmes en el rodatge i el muntatge. La relació entre cinema i música és profunda quan un mitjà no il·lustra l'altre ni hi està supeditat, sinó que s'inspira en els seus gestos creatius per adaptar-los i interpretar-los. Perquè el cinema té molt a veure amb la música: pot retenir la intimitat lírica de les cançons pop, la immediatesa improvisada del jazz, la meticulositat estilitzada de la gravació en estudi, l'austeritat acústica i l'energia elèctrica del rock. Són històries, de la música i del cinema, que s'entrecreuen i es reinventen. Històries en què el cinema interpreta, toca, actua i juga.
Les cadires esperen als que arribin més tard.