dijous, de maig 27, 2010

Laie incorpora el llibre digital a la seva oferta online


Des de www.laie.cat es pot accedir a més de 100.000 títols en anglès, espanyol i català

La principal motivació de Laie ha estat sempre donar un bon servei als seus clients. Per aquesta raó considera imprescindible oferir-los l’opció de triar el tipus de llibre que millor s’ajusti a les seves necessitats. El llibre digital (ebook) és en aquests moments un format que es troba en procés d’expansió i ara ja existeix una oferta prou àmplia i diversa, a més a més d’uns estàndards que permeten accedir-hi fàcilment. Això implica també que els clients poden llegir els llibres digitals en els dispositius de lectura que prefereixin, de la pantalla de l’ordinador als ereaders.

Des de www.laie.cat es pot accedir al catàleg digital d’editorials com Proa, Empúries, Gedisa, Edebé, Laertes, Akal, Elsevier, Cambridge University Press, Penguin (UK), etc., incloent-hi també novetats. Laie treballa actualment per incorporar progressivament més editorials, de manera que l’oferta de llibre digital prolongui al ciberespai la voluntat de ser una Llibreria Internacional de referència.

El llibre digital és un capítol més de les innovacions que s’han afegit recentment a la llibreria online (www.laie.es). Actualment es poden “fullejar” alguns llibres sense sortir de la web, els lectors es poden subscriure a diverses seccions de la web (temes destacats, llibres recomanats, llibres més venuts) amb la sindicació via RSS (un format web que permet gestionar la informació al gust de l’internauta) o deixar comentaris. Els continguts de la web, a més a més, es complementen amb la difusió a les xarxes socials com FaceBook, Twitter o els blocs (www.laiecccb.blogspot.com).

La familiaritat de Laie amb les noves eines digitals els permet afirmar que la tecnologia afavoreix la difusió del llibre en tots els seus formats, des dels diferents processos de creació i edició fins a arribar a les mans de lector.

Laie incorpora el libro digital a su oferta online


Desde www.laie.es se puede acceder a más de 100.000 títulos en inglés, español y catalán

La principal motivación de Laie ha sido siempre dar un buen servicio a sus clientes. Por esta razón considera imprescindible ofrecerles la opción de elegir el tipo de libro que mejor se ajuste a sus necesidades. El libro electrónico (ebook) es en estos momentos un formato que se encuentra en proceso de expansión y ahora ya existe una oferta suficientemente amplia y diversa, además de unos estándares que permiten un fácil acceso. Esto implica también que los clientes pueden leer los libros digitales en los dispositivos de lectura que prefieran, de la pantalla del ordenador a los ereaders.

Desde www.laie.es se puede acceder al catálogo digital de editoriales como Proa, Empúries, Gedisa, Edebé, Laertes, Akal, Elsevier, Cambridge University Press, Penguin (UK), etc., incluyendo también novedades. Laie trabaja actualmente para incorporar progresivamente más editoriales, de manera que la oferta de libro digital prolongue en el ciberespacio la voluntad de ser una Librería Internacional de referencia.

El libro digital es un capítulo más de las innovaciones que se han añadido recientemente a la librería online (www.laie.es). Actualmente se pueden hojear los libros que se encuentren digitalizados en Google Books, los lectores pueden suscribirse a diversas secciones de la web (temas destacados, libros recomendados, libros más vendidos) con la sindicación vía RSS (un formato web que permite gestionar la información al gusto del internauta) o dejar comentarios. Los contenidos de la web, además, se complementan con la difusión en las redes sociales como FaceBook, Twitter o los blogs (www.laiecccb.blogspot.com).

La familiaridad de Laie con las nuevas herramientas digitales les permite afirmar que la tecnología favorece la difusión del libro en todos sus formatos, desde los diferentes procesos de creación y edición hasta llegar a las manos de lector.