dijous, de maig 27, 2010

Laie incorpora el llibre digital a la seva oferta online


Des de www.laie.cat es pot accedir a més de 100.000 títols en anglès, espanyol i català

La principal motivació de Laie ha estat sempre donar un bon servei als seus clients. Per aquesta raó considera imprescindible oferir-los l’opció de triar el tipus de llibre que millor s’ajusti a les seves necessitats. El llibre digital (ebook) és en aquests moments un format que es troba en procés d’expansió i ara ja existeix una oferta prou àmplia i diversa, a més a més d’uns estàndards que permeten accedir-hi fàcilment. Això implica també que els clients poden llegir els llibres digitals en els dispositius de lectura que prefereixin, de la pantalla de l’ordinador als ereaders.

Des de www.laie.cat es pot accedir al catàleg digital d’editorials com Proa, Empúries, Gedisa, Edebé, Laertes, Akal, Elsevier, Cambridge University Press, Penguin (UK), etc., incloent-hi també novetats. Laie treballa actualment per incorporar progressivament més editorials, de manera que l’oferta de llibre digital prolongui al ciberespai la voluntat de ser una Llibreria Internacional de referència.

El llibre digital és un capítol més de les innovacions que s’han afegit recentment a la llibreria online (www.laie.es). Actualment es poden “fullejar” alguns llibres sense sortir de la web, els lectors es poden subscriure a diverses seccions de la web (temes destacats, llibres recomanats, llibres més venuts) amb la sindicació via RSS (un format web que permet gestionar la informació al gust de l’internauta) o deixar comentaris. Els continguts de la web, a més a més, es complementen amb la difusió a les xarxes socials com FaceBook, Twitter o els blocs (www.laiecccb.blogspot.com).

La familiaritat de Laie amb les noves eines digitals els permet afirmar que la tecnologia afavoreix la difusió del llibre en tots els seus formats, des dels diferents processos de creació i edició fins a arribar a les mans de lector.

Laie incorpora el libro digital a su oferta online


Desde www.laie.es se puede acceder a más de 100.000 títulos en inglés, español y catalán

La principal motivación de Laie ha sido siempre dar un buen servicio a sus clientes. Por esta razón considera imprescindible ofrecerles la opción de elegir el tipo de libro que mejor se ajuste a sus necesidades. El libro electrónico (ebook) es en estos momentos un formato que se encuentra en proceso de expansión y ahora ya existe una oferta suficientemente amplia y diversa, además de unos estándares que permiten un fácil acceso. Esto implica también que los clientes pueden leer los libros digitales en los dispositivos de lectura que prefieran, de la pantalla del ordenador a los ereaders.

Desde www.laie.es se puede acceder al catálogo digital de editoriales como Proa, Empúries, Gedisa, Edebé, Laertes, Akal, Elsevier, Cambridge University Press, Penguin (UK), etc., incluyendo también novedades. Laie trabaja actualmente para incorporar progresivamente más editoriales, de manera que la oferta de libro digital prolongue en el ciberespacio la voluntad de ser una Librería Internacional de referencia.

El libro digital es un capítulo más de las innovaciones que se han añadido recientemente a la librería online (www.laie.es). Actualmente se pueden hojear los libros que se encuentren digitalizados en Google Books, los lectores pueden suscribirse a diversas secciones de la web (temas destacados, libros recomendados, libros más vendidos) con la sindicación vía RSS (un formato web que permite gestionar la información al gusto del internauta) o dejar comentarios. Los contenidos de la web, además, se complementan con la difusión en las redes sociales como FaceBook, Twitter o los blogs (www.laiecccb.blogspot.com).

La familiaridad de Laie con las nuevas herramientas digitales les permite afirmar que la tecnología favorece la difusión del libro en todos sus formatos, desde los diferentes procesos de creación y edición hasta llegar a las manos de lector.

dimarts, de maig 25, 2010

Barcelona - València - Palma

Al CCCB del 25 de juny al 12 de setembre


Barcelona – València – Palma és un recorregut pels punts de confluència i de divergència de tres ciutats mediterrànies que comparteixen llengua i mar però que han desenvolupant diferents estratègies davant de conflictes similars. Els comissaris de l’exposició (Melcior Comes, Ignasi Aballí i Vicent Sanchis) organitzen els temes al voltant del paisatge urbà i del paisatge humà d’aquestes urbs mediterrànies.


A la presentació d’aquest matí, Josep Ramoneda ha destacat la novetat que aquesta exposició tracti de la relació entre tres ciutats pròximes i no, com sol ser habitual, entre dues ciutats distants. També ha afegit que el fet de reunir tres comissaris que provenen d’àmbits diferents (l’art, el periodisme i la literatura) ha incidit molt positivament en el llenguatge expositiu de Barcelona – València – Palma. Vicent Sanchis ha explicat que la intenció és suscitar la reflexió entre els visitants sobre si la distància política, malgrat la proximitat econòmica i cultural, és natural o ha estat induïda.

dijous, de maig 20, 2010

Fira de Vídeo Art Loop'10
De nou, Laie és la llibreria oficial del Festival de Vídeo Art Loop’10. Ens trobareu a la Fira Loop, que se celebra a l’Hotel Catalonia Ramblas els dies 20, 21 i 22 de maig amb una selecció de material audiovisual, llibres i objectes al voltant del vídeo art, de les darreres tendència a l’evolució històrica d’aquesta disciplina artística.La Pedrera de Caixa Catalunya
Marina Abramovic, The Kitchen V Carrying Milk, 2009.

dimecres, de maig 19, 2010

Fine Arts Unternehmen

Fine Arts Unternehmen és una editorial suïssa que té com a objectiu la difusió de joves artistes. Les seves monografies estan editades amb la col·laboració entre els artistes, curadors independents i els editors de Fine Arts Unternehmen.


Cada llibre és alhora una edició singular i una obra col·lectiva. A Laie CCCB, Laie Pau Claris i Laie CaixaForum podeu comprovar l’originalitat i la qualitat d’aquesta proposta editorial.

A més a més de No todo tanto, el darrer llibre Javier Peñafiel, la col·lecció the book by inclou un bon grapat de títols que ens semblen molt interessants, com One Person’s Trash is another Person’s Treasure de Shahram Entekhabi, As a drop of water on a k-way de Scintilla Robina i Norberto Dalmata o Comme une ombre lointaine de Pierre Coulibeuf.

dimecres, de maig 05, 2010

Les males herbes


Les males herbes és una revista autoeditada de relats de terror i altres ficcions. Ja ens ha arribat el número 2, però també tenim exemplars del número 1, per si de cas algú encara no sabia res d'aquesta publicació que s'ha convertit en una bona plataforma de difusió de noves veus literàries.