dimecres, de juny 08, 2011

offf 2011


L’Offf Festival d’enguany tindrà a Stefan Sagmeister, una de les grans figures del disseny gràfic i direcció d'art, entre els seus convidats. Nascut a Àustria el 1962, la seva formació ha passat per diferents institucions de ciutats com Viena, Nova York o Hong Kong. Va treballar per a l'agència de Leo Burnett fins que al 1993 va crear el seu propi estudi (Sagmeister, Inc) El seu treball dins del món de la música ha estat especialment aplaudit en realitzar portades per Lou Reed, Rolling Stones, David Byrne... i fins i tot premiat, amb un Grammy per dissenyar el set-box de Talking Heads.

La seva obra va més enllà del mer disseny gràfic i s'uneix amb el conceptual. A les nostres retines sempre ens quedarà fixada la imatge del cartell que va realitzar per l'American Institute of Graphic Arts, a principis dels 90, on el contingut d'unes conferències apareixien gravats amb un ganivet sobre la seva pell.

Durant els 3 dies del festival internacional de creació i cultura digital, que ara fa 10 anys, podrem gaudir de nombroses conferències, workshops, sales d'exposicions, mercats i una programació de material audiovisual curosament seleccionat.