dissabte, d’octubre 08, 2011

Pantalla GlobalCom sabeu s'està preparant per al mes de gener una exposició amb procés obert al públic al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Es titula Pantalla global i s'inspira en el llibre homònim de Giles Lipotevsky i Jean Serroy, comissaris també de la mostra junt amb Andrés Hispano.


Pantalla global s’ha obert  abans en format virtual perquè els ciutadans puguin aportar continguts a la Xarxa. A través d'aquest procés es vol reflexionar sobre la proliferació de pantalles en l'espai quotidià: cinema, televisió, ordinadors, telèfons intel·ligents, tauletes digitals, pantalles de vigilància, etc. que han envaït les nostres vides amb un poder sense precedents.


Pantalla Global vol ser un projecte obert, evolutiu i compartit i Laie CCCB se suma al projecte oferint una selecció de llibres relacionats que poden ajudar el públic-actor-participant a orientar-se en aquesta marea de conceptes, interpretacions i propostes del que pot significar aquesta proliferació de pantalles. També està en procés d’elaboració i qualsevol suggeriment serà benvingut. 


En parlen a: