dijous, de febrer 24, 2011

Reformes

Tot i que encara no hem acabat, ja podeu veure el canvi de mobles que ens permetrà presentar-vos millor llibres, objectes i audiovisuals.


divendres, de febrer 18, 2011

La "Batamanta"!

Divertit, oi? Supera’l! Ets capaç de fer un vídeo millor?

No et deixis manipular pels anuncis i pren tu la iniciativa a les teves compres. Valora els productes pel que valen i no pel que has sentit a la televisió. Combat la desinformació amb el pensament crític i trenca tots els tòpics d’aquesta còmoda “batamanta”, que et serveix per estar ben calent de manera eficaç, sense el perill que caigui quan fas una becaina. I tot això estalviant energia!

Disponible a Laie CaixaForum, Laie DHUB i lògicament a Laie CCCB.

dimarts, de febrer 15, 2011

Barry McGee

La plástica de Barry McGee está repleta de una vitalidad contagiosa. El beautiful loser que debutó en las calles de San Francisco nos brinda sus pinturas, dibujos e instalaciones, casi como exhortaciones dirigidas a la audiencia invitándola a reaccionar ante la vida que les rodea.

T.H.R, este libro de artista editado por Aroon Rose para la editorial Damiani, adopta la forma de collage visual, incorporando fotografías, dibujos, pinturas y documentación de algunas de sus instalaciones. Un lujazo.

dimarts, de febrer 01, 2011

Desapareguts


CCCB, del 2 de febrer a l'1 de maig de 2011

Les conseqüències més doloroses de la guerra sovint queden sepultades sota la gran quantitat d’informació que ens bombardeja cada dia. El fotògraf Gervasio Sánchez manté el seu compromís amb les víctimes dels conflictes i ens convida a reflexionar-hi amb Desapareguts, l’exposició que pren el relleu de Vides minades.Gervasio Sánchez i Josep Ramoneda durant la roda de premsa de l'exposició Desapareguts