dimarts, de juny 28, 2011

Hedi Slimane


Negro, plateado, brillante, con corbatas, calaveras, guitarras y pechos imberbes. Así ve el mundo Hedi Slimane, un hombre muy elegante. Tanto es así que (según cuentan en Wikipedia) Yves Saint Laurent, el hombre del bastón, hizo una dieta especial para poder llevar sus trajes. Tras recibir ofertas de Gucci y Dior, Slimane decidió seguir por su cuenta. Entre sus aficiones conocidas está la música rock y la fotografía, para la que tiene un don. La prueba: Rock Diary y Anthology of a Decade cuatro volúmenes impecablemente editados, donde lo de menos son las gamberradas de Pete Doherty…

dimecres, de juny 08, 2011

offf 2011


L’Offf Festival d’enguany tindrà a Stefan Sagmeister, una de les grans figures del disseny gràfic i direcció d'art, entre els seus convidats. Nascut a Àustria el 1962, la seva formació ha passat per diferents institucions de ciutats com Viena, Nova York o Hong Kong. Va treballar per a l'agència de Leo Burnett fins que al 1993 va crear el seu propi estudi (Sagmeister, Inc) El seu treball dins del món de la música ha estat especialment aplaudit en realitzar portades per Lou Reed, Rolling Stones, David Byrne... i fins i tot premiat, amb un Grammy per dissenyar el set-box de Talking Heads.

La seva obra va més enllà del mer disseny gràfic i s'uneix amb el conceptual. A les nostres retines sempre ens quedarà fixada la imatge del cartell que va realitzar per l'American Institute of Graphic Arts, a principis dels 90, on el contingut d'unes conferències apareixien gravats amb un ganivet sobre la seva pell.

Durant els 3 dies del festival internacional de creació i cultura digital, que ara fa 10 anys, podrem gaudir de nombroses conferències, workshops, sales d'exposicions, mercats i una programació de material audiovisual curosament seleccionat.

dilluns, de juny 06, 2011

Tot muntant Brangulí

Hem gaudit del privilegi de veure el muntatge l'exposició Brangulí: Barcelona 1909-1945 (que s'inaugura demà dimarts al CCCB) i us podem assegurar que hi trobareu unes fotografies sorprenents, d'una gran modernitat. Us hi esperem a partir de les 19:00!


divendres, de juny 03, 2011

Concurs de cobertes

Vols Volies guanyar un lot de més 50 € en llibres de novetat de les editorials Anagrama, Errata Naturae i Nordica? Només cal calia que siguis haguessis sigut la primera persona que identifiqui identifiqués els llibres recomanats que apareixen en aquest post i que vinguis haguessis vingut a Laie CCCB amb el llistat complet. Com han fet Maria Canellas i Daniel Parellada aquest dilluns dia 6 a les 7 de la tarda.

Evidentment, si ja tinguessis tinguessin algun dels llibres del fantàstic lot, podries podrien canviar-lo per un altre ;-) Els llibres que han guanyat són:

Beatriz Preciado: Manifiesto contrasexual
Asesinato en américa
Lev Tolstói: ¿Cuánta tierra necesita un hombre?

Hi ha dies que posaríem etiquetes de “Laie recomana” per tota la llibreria, però només un pocs llibres gaudeixen d’aquesta distinció. Sabràs trobar-los?

I per saber la solució, cliqueu les fotos: